Horoscoop

VANDAAG
Ram
21 maart - 20 april

Vaste partners weten precies wat ze aan elkaar hebben en zijn daar tevreden mee.Met name als je onder de mensen bent kan een gevoel van eenzaamheid je overvallen. Het probleem zit in jóú. Tijd voor een eerlijk gesprek met jezelf.

Stier
21 april - 21 mei

Je emotionele balans is vandaag verstoord en je weet even niet waar je het moet zoeken. Die creatieve bezigheid kan je de afleiding bieden die je zo hard nodig hebt.

Tweelingen
22 mei - 21 juni

Kinderen zijn vandaag verdacht stil…Als je volkomen opgaat in dat doemscenario heb je kans dat het ook nog gaat uitkomen. Durf in dit geval te hopen op een goede afloop.

Kreeft
22 juni - 22 juli

Als je de lieve vrede wilt bewaren, kun je dat moeilijke onderwerp voorlopig beter even vermijden.

Leeuw
23 juli - 23 augustus

Als subtiele hints niet aankomen, zul je vanaf nu echt heel wat ondubbelzinniger te werk moeten gaan. Met name vrijgezellen mogen dit advies ter harte nemen!Iets op televisie of internet kan je verontwaardiging wekken.

Maagd
24 augustus - 23 september

Zorg voor een ontspannen sfeer voordat je dat beladen onderwerp opnieuw op tafel gooit. Je weet heel goed hoe gevoelig dit bij de ander ligt…

Weegschaal
24 september- 23 oktober

Oververmoeidheid ligt op de loer. Zet er vandaag een punt achter zodra je merkt dat het niet meer gaat en ga morgen goed uitgeslapen in een gestaag tempo verder.

Schorpioen
24 oktober- 22 november

Je hebt het sterke gevoel dat er iets essentieels ontbreekt in je leven en een oud verlangen steekt weer de kop op. Escapisme is niet de oplossing.

Boogschutter
23 november- 21 december

Je bent een tikje chagrijnig vandaag en ergert je aan de kleinste dingetjes. Zoek die persoon met veel humor eens op. Misschien kan die een glimlach op je gezicht toveren.

Steenbok
22 december - 20 januari

Je gaat vandaag met de hakken over de sloot en kunt opgelucht ademhalen. Trek hier wel een les uit en zorg dat je voortaan wat beter beslagen ten ijs komt.

Waterman
21 januari - 19 februari

Op zakelijk gebied doe je er verstandig aan om advies in te winnen bij iemand die er meer verstand van heeft.

Vissen
20 februari - 20 maart

Waarom heb je je nu toch weer laten strikken voor dat karweitje? Probeer eens wat vaker ‘nee’ te zeggen. Dat is vervelend voor anderen, maar beter voor jóú.