Met Primo en Nicole & Hugo naar Disneyland Parijs

Primo Reisclub
Met Primo en Nicole & Hugo naar Disneyland Parijs

Dat Nicole en Hugo verwoede Disney-fans zijn, is al langer geweten. Per jaar gaan ze minstens twee keer naar het pretpark in de buurt van Parijs. Ze hebben trouwens een vast abonnement en genieten telkens met volle teugen van de prachtige personages die er rondlopen en uiteraard ook van de al even magische attracties.

Begin mei gaan ze trouwens opnieuw naar daar en deze keer gunnen ze de lezers van Primo de kans om mee te gaan. Op 6 mei vertrekken ze vanuit Gentbrugge naar Disney en als medereiziger kan je kiezen tussen twee opties: ofwel keer je diezelfde avond al terug ofwel neem je er een overnachting bij. Die overnachting is in het Cheyenne hotel, op het domein zelf.

De kostprijs is 175 euro (één dag) of 299 euro (2 dagen, met overnachting). In die prijs is de verplaatsing met autobus inbegrepen, evenals de toegang tot het park  én de Nederlandstalige begeleiding. Wie voor de tweedaagse kiest, heeft daar uiteraard de overnachting plus ontbijt erbij. Wat niet  inbegrepen is: de maaltijden, drinks, fooien, persoonlijke kosten en annulatie- en bijstandsverzekering.

Voor info en inschrijvingen wend je je tot De Reisclub, Emiel Clauslaan 95D, 9800 Deinze, tel 09-277 04 04, e-mail info@dereisclub.be.

    prijs: € 175 à 299 p.p.