Horoscoop

VANDAAG
Ram
21 maart - 20 april

Die patstelling tussen jou en een dierbare kan alleen door middel van een indringend gesprek onder vier ogen worden doorbroken. Wees volkomen eerlijk, hou niets achter.

Stier
21 april - 21 mei

Ga eerst op zoek naar medestanders voordat je tegen die vervelende persoon ten strijde trekt.

Tweelingen
22 mei - 21 juni

De woorden van een vreemde kunnen vandaag diepe indruk op jou maken. Mogelijk gaat deze persoon nog een grote rol in je verdere leven spelen.Het is carrièretechnisch gezien verstandig om die ene hogergeplaatste persoon te vriend te houden. Helemaal netjes is het niet, maar je kunt hem of haar prima als kruiwagen gebruiken…

Kreeft
22 juni - 22 juli

Je gaat als een speer van start, maar halverwege de dag slaat de vermoeidheid onverwacht toe. Je werkt al een tijdje op het randje van je kunnen, schakel een tandje terug.

Leeuw
23 juli - 23 augustus

Zonder directe aanleiding kun je je vandaag een tikje somber voelen. Ergens diep in je onderbewustzijn sluimert een hevig onvervuld verlangen. Er vált nog iets aan te doen.

Maagd
24 augustus - 23 september

Je verveelt je vandaag een ongeluk en kunt niet wachten tot de werkdag voorbij is. Het voordeel is wel dat je vanavond volop energie overhebt om iets leuks te gaan doen!

Weegschaal
24 september- 23 oktober

Je gedachten gaan in een cirkeltje rond en op deze manier zul je er niet uitkomen. Brainstormen met mensen die er heel anders over denken kan je helpen.

Schorpioen
24 oktober- 22 november

Een sterke persoon in je kennissenkring heeft heel wat moeilijkheden overwonnen en daar heb je diep respect voor.

Boogschutter
23 november- 21 december

Waarom kun je je juist aan díé persoon zo vreselijk ergeren? Vraag je eens af waarom hij of zij dit soort emoties bij jou losmaakt en wees daarbij eerlijk tegen jezelf.

Steenbok
22 december - 20 januari

Een late gelukswens zorgt voor een glimlach. Beter maar meteen reageren!

Waterman
21 januari - 19 februari

Je moet vandaag een beslissing nemen die regelrecht tegen je intuïtie ingaat. Een ervaringsdeskundige kan je raad geven waar je nog veel aan zult hebben.

Vissen
20 februari - 20 maart

Je zult vandaag moeten werken onder barre omstandigheden. Geluidsoverlast en mensen met lastige vragen zijn helaas nog maar het topje van de ijsberg.