Horoscoop

VANDAAG
Ram
21 maart - 20 april

Je kunt een beetje jaloers zijn op de ontspannen manier waarop een goede vriend of vriendin in het leven staat. En waarom néém je eigenlijk alles zo serieus?

Stier
21 april - 21 mei

Op zakelijk of professioneel gebied word je herinnerd aan een karweitje dat je alweer vergeten was. Dat krijg je ervan als je zo vaak dingen op de lange baan schuift…

Tweelingen
22 mei - 21 juni

Je probeert beweging te krijgen in een proces in de privésfeer, maar dat zit vooralsnog muurvast. Helaas, je zult echt nog wat geduld moeten opbrengen.

Kreeft
22 juni - 22 juli

Je had je voorgenomen om meer te investeren in sociale contacten, maar daar is nog niet zoveel van gekomen. En eigenlijk heb je daar ook helemaal de energie niet voor.

Leeuw
23 juli - 23 augustus

Om van deze onderneming een succes te maken zul je heel wat moeten investeren. Het zal je bloed, zweet en tranen kosten, maar als je je best doet gaat het lukken.

Maagd
24 augustus - 23 september

Er staat een jaarlijks terugkerende gebeurtenis op het programma en daar ben je nu al flink mee bezig. De onverwachte openheid van iemand die je goed kent kan je verbazen.

Weegschaal
24 september- 23 oktober

Stress is op dit moment je grootste vijand. Je kunt je daar tegen weren door het overzicht te bewaren. Begin vandaag met het opstellen van een duidelijk prioriteitenlijstje.

Schorpioen
24 oktober- 22 november

Een moeizaam gesprek dat je onlangs heb gevoerd krijgt vandaag nog een vervelend staartje. Laat je niet verleiden tot een herhaling van zetten, dat heeft immers geen enkele zin.

Boogschutter
23 november- 21 december

Je wordt vandaag overspoeld door een intense drang naar meer vrijheid. Ga op zoek naar mogelijkheden om zelf de touwtjes weer wat strakker in handen te krijgen.

Steenbok
22 december - 20 januari

Die gevoelens van angst of onzekerheid kun je te lijf gaan door letterlijk of figuurlijk wat afstand van bepaalde zaken te nemen. Dit is niet het juiste moment voor ingrijpende besluiten.

Waterman
21 januari - 19 februari

Kinderen laten zich vandaag van hun beste kant zien.Je wordt met je neus op de feiten gedrukt en zult moeten erkennen dat je de plank hebt misgeslagen. Blijf hier niet te lang bij stilstaan, maar maak die fout niet nóg eens.

Vissen
20 februari - 20 maart

Zoek vandaag zoveel mogelijk het gezelschap van anderen op, want in je eentje zul je mogelijk ten prooi vallen aan sombere gedachten.