Horoscoop

VANDAAG
Ram
21 maart - 20 april

Wat loop je toch weer te piekeren! Je weet intussen toch ook wel dat je daar niets mee opschiet? Voer geen discussies in je hoofd, spreek je gedachten hardop uit.

Stier
21 april - 21 mei

Een harde les uit het verleden kan vandaag zijn waarde bewijzen. Je weet handig een gemene valkuil te vermijden en mag best even trots zijn op jezelf.

Tweelingen
22 mei - 21 juni

Een goede bekende praat vandaag in raadselen en je kunt er geen touw aan vastknopen. Dat hoeft ook niet, gewoon begripvol blijven knikken is voldoende.

Kreeft
22 juni - 22 juli

Iemand zal je vandaag met een broodnodig zetje over een dood punt heen helpen. Toon je dankbaarheid en laat merken dat je altijd bereid bent om een wederdienst te verrichten.

Leeuw
23 juli - 23 augustus

Je doet je beter voor dan je in werkelijkheid bent, met name in het bijzijn van die ene bijzondere persoon. Durf eens gewoon een keertje helemaal jezélf te zijn!

Maagd
24 augustus - 23 september

Je mist een dierbaar persoon en wordt overspoeld door herinneringen aan lang geleden. Probeer hier eens over te praten met een van je favoriete familieleden.

Weegschaal
24 september- 23 oktober

Je laat vandaag heel wat aan duidelijkheid te wensen over en de mensen in je omgeving volgen jouw redeneringen niet helemaal. Snap je zélf eigenlijk wel wat je bedoelt?

Schorpioen
24 oktober- 22 november

Gevaar in de liefde! Vrijgezellen dreigen een verkeerde keuze te maken.Op het persoonlijke vlak maak je een stormachtige ontwikkeling door en dat kan erg wennen zijn voor de mensen om je heen. Mogelijk zul je uiteindelijk iemand kwijtraken.

Boogschutter
23 november- 21 december

Het is vandaag weer saaiheid troef en je verveelt je te pletter. Tja, als je bang bent voor verandering, dan kun je ook verwachten dat alles bij hetzelfde blijft.

Steenbok
22 december - 20 januari

Met al dat gepieker maak je de zaken nodeloos ingewikkeld. Probeer eens in simpele oplossingen te denken. Als dat op niets uitdraait, kun je altíjd nog moeilijk gaan doen.

Waterman
21 januari - 19 februari

Een klein gebaar of lieve woorden kunnen je vandaag diep ontroeren. Neem de aanwezigheid van deze persoon niet voor vanzelfsprekend aan en toon je dankbaarheid!

Vissen
20 februari - 20 maart

Het is mooi dat je je dromen najaagt, maar let erop dat je het contact met de realiteit niet vollédig verliest. Je hebt ook te maken met de wensen van anderen.