Horoscoop

VANDAAG
Ram
21 maart - 20 april

De stemmingen van anderen slaan vandaag snel op jou over, dus omring je zoveel mogelijk met vrolijke mensen. Loop vooral met een grote boog om die beroepszeurkous heen.

Stier
21 april - 21 mei

Wat je dóét is veel belangrijker dan wat je dénkt. Al die nieuwe plannen klinken fantastisch, maar je zult nu moeten bewijzen dat het je echt menens is!

Tweelingen
22 mei - 21 juni

Je bent zo in je dagelijkse werkzaamheden verdiept dat de dag voorbij is voordat je het goed en wel in de gaten hebt. Dan is het al te laat voor die ene praktische boodschap.

Kreeft
22 juni - 22 juli

Je overweegt om eindelijk die belangrijke knoop op zakelijk gebied door te gaan hakken.

Leeuw
23 juli - 23 augustus

Iemand in je directe omgeving zit er volkomen doorheen en het zou je sieren als je hem of haar te hulp schoot. Neem de ander om te beginnen iets uit handen.

Maagd
24 augustus - 23 september

De eentonigheid van je leven kan je vandaag erg zwaar vallen. Om verandering te bewerkstelligen zul je echter een grote stap moeten zetten en daartoe ben je momenteel niet bereid.

Weegschaal
24 september- 23 oktober

Een berichtje waar je niet op had gerekend zorgt voor wat verwarring.

Schorpioen
24 oktober- 22 november

Iemand kan je een vraag stellen waarop je het antwoord schuldig moet blijven. Het blijft je wel bezighouden. Een kundig familielid kan je verder helpen.

Boogschutter
23 november- 21 december

Met al dat doemdenken schiet je geen meter op. Kijk uit dat je niet in een neerwaartse spiraal terechtkomt. Laat je inspireren door je helden.

Steenbok
22 december - 20 januari

Tijdens een gesprek onder vier ogen weet jij precies de vinger op de zere plek te leggen. Daar is je gesprekspartner misschien niet blij mee, maar dat doet niets af aan je gelijk.

Waterman
21 januari - 19 februari

Die gevoelens van angst of onzekerheid kun je te lijf gaan door letterlijk of figuurlijk wat afstand van bepaalde zaken te nemen. Dit is niet het juiste moment voor ingrijpende besluiten.

Vissen
20 februari - 20 maart

Je bent vandaag totaal uit evenwicht en kunt last hebben van flinke stemmingswisselingen. De mensen om je heen vragen zich af wat er in vredesnaam met jou aan de hand is.