Horoscoop

VANDAAG
Ram
21 maart - 20 april

Een opmerkelijk voorval kan aanleiding zijn tot bijzonder diepzinnige gedachten. Dit is een goed moment om die filosofisch ingestelde kennis weer eens te bellen!

Stier
21 april - 21 mei

Neem vandaag geen enkel onnodig risico. De veilige keus is in dit geval ook de juiste keus.

Tweelingen
22 mei - 21 juni

Die positieve uitstraling gaat je vandaag geen windeieren leggen. Met je charmes weet je dingen te bereiken die je niet voor mogelijk had gehouden!

Kreeft
22 juni - 22 juli

Je voelt je in de steek gelaten, maar wéten je dierbaren wel dat je ze nodig hebt? Geef eens een duidelijk signaal af.

Leeuw
23 juli - 23 augustus

Je bent blij dat de week voorbij is en je nu even van je rust kunt genieten. Dit is een mooi moment om die oude, creatieve hobby weer eens op te pakken, bij voorkeur samen met die vriend of vriendin.

Maagd
24 augustus - 23 september

Een reeks opmerkelijke gebeurtenissen heeft je aan het denken gezet en je zoekt naar een onderliggend verband. Inderdaad, dit kán gewoon geen toeval meer zijn!

Weegschaal
24 september- 23 oktober

Het weekend komt niets te vroeg, want je zit er aardig doorheen. Je kijkt erg uit naar de zomervakantie. Doe vandaag niet meer dan het strikt noodzakelijke.

Schorpioen
24 oktober- 22 november

Je gezond verstand is nog steeds bezig met het opsommen van de voors en tegens, maar je hart heeft allang een beslissing genomen. Dit ga je gewoon dóén!

Boogschutter
23 november- 21 december

Vrolijk nieuws uit je kennissenkring zorgt ervoor dat je weer helemaal opleeft. Een rotkarweitje is ineens in een handomdraai gebeurd en je houdt wat tijd over voor jezelf.

Steenbok
22 december - 20 januari

Een complimentje uit onverwachte hoek kan je vandaag vleugeltjes geven.

Waterman
21 januari - 19 februari

Je verlangt naar een betere verstandhouding met dat belangrijke familielid. Keer terug naar de basis: wat hebben jullie met elkaar gemeen en wat juist niet?

Vissen
20 februari - 20 maart

Vrijgezellen dienen er piekfijn uit te zien, want er staat een spannende ontmoeting op het programma!Je boekt een paar succesjes, maar toch voel je je aan het einde van de dag niet helemaal voldaan. Mogelijk heb je ergens een belangrijke stap overgeslagen.