Franse vriend schenkt Carla Bonner nieuwe droom: 'boeken schrijven in de Elzas'

In de Kijker
Franse vriend schenkt Carla Bonner nieuwe droom: 'boeken schrijven in de Elzas'

Carla Bonner (46) was bij haar derde terugkeer in Ramsay Street vier jaar geleden, van plan om deze keer een hele poos te blijven als Steph, het personage aan wie ze in 1999 voor het eerst gestalte gaf. Tot ze een Franse muzikant ontmoette in een bar in Melbourne, die haar toekomst een totaal nieuwe wending gaf. In dit interview vertelt ze over hem, maar ook over haar twee zonen, die ze als alleenstaande mama opvoedde.

Bij ons verdwijn je uit Ramsay Street, maar in Australië dateert je vertrek al van eind vorig jaar, nietwaar?

CARLA BONNER: Inderdaad. Ik heb die dag geweend als een klein kind toen ik van mijn collega’s afscheid nam. Die set is gedurende vele jaren mijn tweede thuis geweest. Het doet je wat wanneer je dan beseft dat het je laatste dag is op die plek.

Het was niet de eerste keer, -overigens.

Nee, ik ben in 1999 begonnen, vorige eeuw dus, en toen ben ik gebleven tot 2010. In 2013 ben ik nog even teruggekomen, en vanaf 2015 voor een derde keer. Tot eind vorig jaar dus ...

Wat is je mooiste herinnering aan de serie?

Er zijn er zoveel geweest, ik zou er echt lang over moeten nadenken. Maar mijn gekste moment beleefde ik toen ik een scène moest spelen met mijn (echte) zoon Harley, die de rol van Josh Willis in de wacht had gesleept. Ik moest doen alsof ik hem helemaal niet kende, want onze personages hadden niets met elkaar te -maken. Dat was heel raar, dat -herinner ik me nog.

Is hij nog samen met Ariel Kaplan, die zijn tv-zus Imogen speelde?

Nee, ze zijn in alle vriendschap uit elkaar gegaan. Harley is nu samen met een bekend bikinimodel in Australië, Natalie Roser. Enkele maanden geleden gaf ze haar -carrière als model op om -samen met Harley naar Hollywood te verhuizen. Hij wil er zijn kans -wagen als acteur.

 

Benieuwd naar meer? Het vervolg lees je in Primo 1931

Meta description: 
Franse vriend schenkt Carla Bonner nieuwe droom: 'boeken schrijven in de Elzas'
Meta keywords: 
Carla Bonner