TV Anders Bekeken - Play More

Play en Play More van Telenet

Voor wie?
Play en Play More is er enkel voor klanten van digitale televisie bij Telenet. Je moet dus in het bezit zijn van een digicorder of een digibox.

Wat is het?
Play en Play More zijn extra pakketten bovenop je gewone digitale tv-abonnement, waarmee je onbeperkt de nieuwste series en films uit het uitgebreide aanbod kan bekijken. Dankzij overeenkomsten met onder meer het kwaliteitshuis HBO biedt Play More straffe reeksen aan, snel na of zelfs tegelijk met de Amerikaanse release. Denk bijvoorbeeld aan ‘Game of Thrones’ of ‘Westworld’. Maar ook Vlaamse series als ‘Amigo’s’ en ‘Chaussée d’Amour’ gingen in première op Play More vóór ze op vtm en VIER terechtkwamen. Komende winter zal ook de serie ‘De Dag’ van Jonas Geirnaert en Julie Mahieu eerst op Play More draaien. Pas later brengt VIER ze op het scherm.

  • Daarnaast krijg je er enkele themazenders bij, afhankelijk van het pakket dat je kiest. Er zijn bijvoorbeeld themapakketten voor kinderen of voor liefhebbers van documentaires.
  • Je kan alle films en series op al je schermen bekijken: televisie, laptop, smartphone, het maakt niet uit. En je kan heel makkelijk switchen tussen toestellen.

Aanbod?
Het aanbod van Play More is stilaan indrukwekkend, met heel wat topseries uit binnen- en buitenland en de nieuwste films. Het aanbod van Play is een stuk beperkter, maar het kost dan ook een pak minder.

Hoeveel kost het?
Play More kost € 24,95 per maand. Voor Play betaal je € 10 per maand. Telkens bovenop je Telenet-abonnement.

Kijktip
Liefhebbers van Amerikaanse topfictie kunnen niet verkeerd lopen met ‘The Deuce’. Deze HBO-serie met James Franco en Maggie Gyllenhaal schetst een rauw beeld van New York in de seventies en de opkomst van de porno-industrie. Play More brengt de reeks exclusief op het Vlaamse scherm.

Terug naar overzicht