TV Anders Bekeken - Stievie

STIEVIE FREE & STIEVIE PREMIUM

Voor wie?
Stievie is er voor iedereen die een profiel aanmaakt op stievie.be, het online platform van Medialaan. Je kunt kiezen tussen een gratis versie en een betalende versie.

Wat is het?
Stievie Free bundelt de zenders van Medialaan op één handig platform. Je kan programma’s van vtm, Q2, Vitaya, CAZ, vtmkzoom en Kadet live en tot zes dagen na uitzending bekijken. Ook radiozender Qmusic is beschikbaar. Er is ook een app als je wil casten via Apple TV of Chromecast. Sinds kort is er ook Stievie Premium. Daarop krijg je bovenop de zenders van Medialaan nog elf andere zenders op het scherm. Ook die kan je allemaal live en tot zes dagen na uitzending bekijken. Bovendien kan je programma’s opnemen en achteraf bekijken zonder internetverbinding. Op de zenders van Medialaan worden de reclameblokken vervangen door gepersonaliseerde reclame die je niet kan doorspoelen.

Aanbod?
Naast de Medialaan-zenders kijk je op Stievie Premium naar Eén, Canvas, Ketnet, VIER, VIJF ZES, TLC, Discovery Channel, Eurosport, National Geographic en National Geographic Wild.

Hoeveel kost het?
Stievie Premium kost € 9,99 per maand. Stievie Free is helemaal gratis.

Kijktip
Vtm investeert al enkele jaren fors in humor, en dat loont. ‘Kafka’ is een uitstekende mix van korte en langere grappen waarbij de slachtoffers op de onvermurwbare regels en regeltjes van de bureaucratie stuiten. Met zowat het hele kruim van de Vlaamse acteerwereld.


Terug naar overzicht