TV Anders Bekeken Lumière

Lumière Series

Voor wie?
Lumière Series is er voor iedereen die zich registreert via lumiereseries.com. Je kan ook op tablet of smartphone kijken via de app.

Wat is het?
Lumière is een gevestigde waarde als verdeler van films en series in België. Nu biedt het ook series online aan, rechtstreeks aan de kijker. In tegenstelling tot Netflix en Amazon betaal je niet één keer voor het volledig aanbod maar kan je serie per serie aankopen. Lumière Series is dus een Video on Demand-dienst en geen Subscription Video on Demand. Het aankopen doe je via je pc – of via de app – en vervolgens kan je de gekozen serie naar al je apparaten streamen. Met Apple TV of Chromecast kan je ook naar je tv-toestel streamen. De aangekochte series blijven uiteraard beschikbaar in je eigen bibliotheek.

Aanbod?
Het aanbod is voorlopig beperkt en bestaat voor een groot deel uit Scandinavische toppers als ‘Borgen’, ‘The Bridge’ en ‘Millennium’. Daarnaast is er een mooie selectie Britse misdaadseries.

Hoeveel kost het?
Afhankelijk van serie tot serie betaal je tussen € 9,99 en € 19,99 voor een reeks.

Kijktip
Een absolute topper is de gloednieuwe Italiaanse serie ‘1993’. Het vervolg op ‘1992’ graaft nog dieper dan het eerste seizoen in de onwelriekende histories van politiek Italië in de jaren 90. Met Miriam Leone en Stefano Accorsi in de hoofdrollen.

Terug naar overzicht