TV Anders Bekeken - Proximus

Movies & Series Pass van Proximus

Voor wie?
De Movies & Series Pass is er enkel voor klanten van Proximus TV. Je hebt dus een decoder nodig, maar je kunt ook kijken via de gratis app Proximus TV.

Wat is het?
Movies & Series Pass is een extra tv-bundel bovenop je gewone digitale tv-pakket van Proximus. Een abonnement bezorgt je onbeperkte toegang tot een rist – voornamelijk Amerikaanse - series en films. Denk daarbij aan reeksen als ‘Castle’, ‘Midsomer Murders’ en films als ‘Snowden’ en de animatiefilm ‘Robinson Crusoe’. Daarnaast biedt Proximus voor dezelfde prijs de bundel Entertainment Channels aan. Daarin zitten twaalf extra zenders met films, series en natuurdocumentaires, zoals BBC First, Sundance TV, FOX en AMC. De twee bundels samen aanschaffen, levert je een prijsvoordeel op.

Aanbod?
Het aanbod van Movies & Series Pass is eerder bescheiden en vergelijkbaar met dat van Play.

Hoeveel kost het?
Movies & Series Pass kost € 9,95 per maand. De bundel Entertainment Channels heb je ook voor € 9,95 per maand. De twee samen kosten je € 14,95 per maand.

Kijktip
Dit najaar brengt Movies & Series Pass exclusief de reeks ‘The Handmaid’s Tale’ op het scherm. De grote slokop van de jongste Emmy Awards speelt zich af in de nabije toekomst in de Republiek Gilead, tot voor kort de Verenigde Staten van Amerika. Onder het bewind van religieuze fundamentalisten is de Republiek geobsedeerd door voortplanting. Met Elisabeth Moss – bekend van ‘Mad Men’ - in de hoofdrol.

Terug naar overzicht