video

Zorg voor een warme Kerst: Koop Primo's benefietsingle voor het Kinderkankerfonds!

Soapsterren Chris Van Tongelen, Ronn Moss en Melanie Wiegmann zetten samen met Primo hun schouders onder een bijzonder initiatief. In Primo nummer 51, die op 19 december in de winkel ligt, zit een exemplaar van de benefietsingle ‘Together We Are Strong’ die samen met ons blad te koop wordt aangeboden voor 2,35 euro. De opbrengst van deze plaat wordt doorgestort naar het Kinderkankerfonds en dat levert hopelijk een aardige som op. Maak Kerst straks extra gezellig voor iedereen en doe mee aan deze hartverwarmende actie!

Meer weten over dit mooie project? Je leest het in Primo 1749. Lees je Primo liever op je tablet? Download het nieuwe nummer hier.

Meta description: 
Primo zet zich samen met Ronn, Chris en Melanie in voor het Kinderkankerfonds. Koop Primo 1751, die op 19 december in de winkel ligt, en doe mee! Zo maken we er samen een hartverwarmende Kerstmis van. Je leest er alles over in Primo 1749.
Meta keywords: 
Primo, 1749, magazine, tv gids, Ronn Moss, Ridge Forrester, mooi en meedogenloos, bold and the beautiful, Melanie Wiegmann, Natasha, Sturm Der Liebe, Chris Van Tongelen, Familie, Romeos, Together we are strong, Kerstmis, Kinderkankerfonds